کلیدواژه‌ها = %D9%84%D8%AC%D9%86 %D9%81%D8%A7%D8%B6%D9%84%D8%A7%D8%A8
بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-420

10.22059/ijswr.2013.50413

مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ نصرت اله نجفی


تاثیر اضافه کردن درازـ مدت سه نوع کود آلی بر چگالی ظاهری، تنش در آستانه تراکم و حساسیت به تراکم خاک

دوره 42، شماره 1، مهر 1390، صفحه 87-98

ناهید عقیلی ناطق؛ عباس همت؛ مرتضی صادقی؛ محمود وفائیان