کلیدواژه‌ها = %D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C %DA%A9%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA
ارزیابی اثر مقادیر مختلف اصلاح کننده های طبیعی و مصنوعی خاک بر عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه گندم

دوره 49، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 673-682

10.22059/ijswr.2017.241821.667760

سجاد عظیمی؛ مجتبی خوش روش؛ عبداله درزی نفت چالی؛ میثم عابدین پور


تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389

آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان