کلیدواژه‌ها = %D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%B5 %D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA %D8%A8%D9%87 %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A8%DB%8C%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9
بررسی آلودگی دو سبزی ترب و جعفری به باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک- مطالعه موردی استان گیلان

دوره 51، شماره 3، خرداد 1399، صفحه 629-640

10.22059/ijswr.2019.290039.668335

محمدباقر فرهنگی؛ سجاد عبداله زاده؛ محمود شعبانپور شهرستانی؛ نسرین قربانزاده