کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA
بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-420

10.22059/ijswr.2013.50413

مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ نصرت اله نجفی


تغذیه روی و منگنز درختان اقاقیا، نارون و چنار فضای سبز شهر اصفهان به روش چالکود

دوره 42، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 175-182

10.22059/ijswr.2012.24345

محبوبه انتظاری؛ حسین شریعتمداری؛ احمد جلالیان؛ مریم تابان


تاثیر اضافه کردن درازـ مدت سه نوع کود آلی بر چگالی ظاهری، تنش در آستانه تراکم و حساسیت به تراکم خاک

دوره 42، شماره 1، مهر 1390، صفحه 87-98

ناهید عقیلی ناطق؛ عباس همت؛ مرتضی صادقی؛ محمود وفائیان


تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389

آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان