نویسنده = نصرت‌اله نجفی
تعداد مقالات: 14
4. اثر رطوبت خاک، فسفر و روی بر ویژگی‏های رشد سیب‏زمینی در شرایط گلخانه‏ای

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 75-86

10.22059/ijswr.2014.51173

رحیم مطلبی فرد؛ نصرت اله نجفی؛ شاهین اوستان؛ محمدرضا نیشابوری؛ مصطفی ولیزاده


5. بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-420

10.22059/ijswr.2013.50413

مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ نصرت اله نجفی


6. توزیع شکل‌های مختلف فسفر در برخی خاک‌های استان آذربایجان شرقی و رابطة آن با برخی ویژگی‌های خاک

دوره 44، شماره 3، مهر 1392، صفحه 271-279

10.22059/ijswr.2013.50217

نسیم حیدری؛ عادل ریحانی تبار؛ نصرت اله نجفی؛ شاهین اوستان


13. تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 273-283

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان


14. تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 283-295

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان