نویسنده = %D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%8C%20%D9%87%D9%85%D8%AA%20%D8%A7%D9%84%D9%87
اثر کاربرد کودهای زیستی در سطوح مختلف کودهای شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر صفات مرتبط با عملکرد دانه جو (Hordeum vulgare)

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 185-193

10.22059/ijswr.2012.25055

فاطمه شفاعتی؛ محمدعلی اسماعیلی؛ همت اله پیردشتی؛ ارسطو عباسیان


تأثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389

آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان