نویسنده = طباطبائی، سیدجلال
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج

دوره 41، شماره 2، بهمن و اسفند 1389، صفحه 273-283

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان


2. تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن و اسفند 1389، صفحه 283-295

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان