نویسنده = %D9%85%D9%86%D8%B5%D9%88%D8%B1 %D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87
تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 273-283

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان


تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 283-295

نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان